Ta’lim-tarbiyaga yangicha yondashish-bugungi kunning talabi - Naima Jo’raeva Abdurasulovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Mazkur tezis ta’lim-tarbiya masalalariga yangicha yondashuv asoslariga bag’ishlangan