KASBGA YO’NALTIRISHDA ZAMONAVIY KASBLARNI O’RGANISH UCHUN QO’YILGAN TALABLAR - Normatova Aziza Ibroximjonovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada o’quvchi yoshlarni kasb-hunarga yo’naltirish bo’yicha ota-onalarga psixologik maslaxat va tavsiyalar keltirilgan.