O’ZBEKISTONDA PSIXOLOGIYA FANINING RIVOJLANISHI VA BUGUNGI KUNDAGI HOLATI - Mamadaliyeva Nodiraxon Abdulxamidovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada O’zbekiston respublikasida psixologik bilimlarning rivojlanish tarixi va bugungi kundagi axvoli haqida ma‘lumotlar keltirilgan.