SHAXS XUSUSIYATLARINING RIVOJLANISHI - Kasimova Dilfuza Bag’bekovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada shaxsning individual psixologik xusuxiyatlarining rivojlanish dinamikasi va psixik xususiyatlar haqida ma‟lumotlar keltirilgan.