MAKTAB TA’LIMIDA O’QUVCHILARNI KASB HUNARGA YO’NALTIRISHDA PSIXOLOGNING O’RNI - Narziyeva Madina Asqar qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada ta‟lim tizimidagi o‟ziga hos jihatlar, ta‟limda pedagogik texnologiyalarning qo‟llashning afzalliklari, o‟quvchilar dunyoqarashining rivojlanishida texnologiyalarning o‟rni xususida fikrlar bildirilgan. Shuningdek taapedagogik texnologiya rivojlanishiga xissa qo‟shgan olimlarga ham qisqacha to‟xtalib o‟tilgan. Umuman ta‟limda innovatsion yondoshuv ijobiy natijalar berishi yoritilgan.