MAKTAB PSIXOLOGINING TA’LIM JARAYONIDA VA O‘QUVCHILARNI KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISHDA OLIB BORADIGAN AMALIY ISHLARI - Shodmonova Shoira (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada yosh avlodni kasb hunarga bo„lgan qiziqishlarini inobatga olgan holda ularni kasbiy bilimlarini oshirish va to„g‟ri kasb tanlashlari, hamda maktab psixologlarining bu boradagi o„rni va ahamiyati to„g‟risida fikr mulohazalar, takliflar keltirib o„tilgan.