MUOMALANING DINIY, AXLOQIY, PSIXOLOGIK VA PEDAGOGIK ASOSLARI - Hodieva Xursanoy Mirobidovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada muomala madaniyatining diniy, axloqiy, psixologik, va pedagogik asoslari va islom dinining muomala madaniyati to‟g‟risidagi eslatmalari, qur‟on va hadislardagi axloqiy me‟yorlar haqidagi faktlar keltirib o‟tilgan.