O’QUVCHILAR HAYOTIDA KASB-HUNAR MASALALARI VA UNING KELAJAKDAGI O’RNI - Hakimova Munira Dilmurodovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Bugungi kunda kasb-hunarga yo’naltirish sohasida mavjud bo’lgan ilmiy xulosalar va tavsiyalar hamda umumiy o’rta ta’lim maktablari o’quvchilarini kasb hunarga yo’naltirish, xususan, kasblar olami bilan tanishtirish muhim ahamiyat kasb etmoqda. Ushbu maqolada maktablarining bitiruvchi sinf oʻquvchilarini kasb-hunarga yoʻnaltirish va ularninig qiziqishlari orqali zamonaviy kasblarni egallashlari uchun kreativ go`yalar va unining o’ziga xos mazmuni keltirib oʻtilgan.