AXBOROT TEXNOLOGIYALARI VA MOBIL TELEFONLARNING YOSHLAR PSIXIKASIGA TA’SIRI - Bo'ltakova Dilrabo Mustafoqulovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada shiddat bilan rivojlanib borayotgan axborot texnologiya asri va uning insonlar hayotidagi o‟rni va ahamiyati hamda yoshlar ongiga ijobiy va salbiy ta‟sirlari haqida fikr va mulohazalar keltirib o‟tilgan.