YOSH DAVRLARIDA XARAKTER VA XARAKTER XUSUSIYATLARINING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Raxmatova Komila Ergashevna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada yosh davrlarida xarakteri va xarakter xususiyatlari haqida va uning o‟ziga xos xususiyatlari yigʻindisi, faoliyat va muloqotda yuzaga keladigan xamda shaxsga xos xulq – atvor usullarini namoyon qilishining psixologik usullari haqida keltirib o‟tilgan.