O’QUVCHILARNING ZAMONAVIY KASBLARNI TANLASHDAGI USTUNLIK QILADIGAN MOTIVLARNING PSIXOLOGIK TAVSIFI - Muminov Yuldoshali Xoldorovich (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada yoshlarimizning kasb tanlashlarida ustunlik qiladigan omillarni tavsifi va ulardagi iqtidor va layoqatlarini ertaroq aniqlashning psixologik usullari va kasb tanlashda oiladagi ota-onaning o’rni va ahamiyati haqida keltirib o’tilgan.