BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA BILISH JARAYONLARINI RIVOJLANTIRISHNING AXAMIYATI - Eshmirzayev Bozor Saidmurodovich (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Maktabga kirish bolaning xayotida uning faoliyatini burilish davri xisoblanadi Kattalar va tengdoshlar bilan yangi munosabatlar maydonga keladi. Bola butun bir yangi jamoalar tizimiga qo’shiladi.