O’SMIR XULQ-ATVORIDA YUZAGA KELUVCHI AGRESSIV HOLATLARNING PSIXOLOGIK YECHIMI - Abdullayeva Xosiyat Artikovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Inson faolligini oʼziga xosligi shundaki, u muttasil boshqa odamlar yoki oʼzi yaratgan narsalar bilan oʼzaro munosabatda kechishidadir.