INTERNET TARMOG’INI O’QUVCHILAR PSIXIKASIGA VA O’QUV MOTIVIGA TA’SIRI - Sodiqova E'tiborxon Maxamatabdullayevna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Global kompyuter tarmog‘i — Internetning rivojlanishi natijasida, jahon ta‘lim tizimi takomillashuvining yangi istiqbollari paydo bo‘ldi.