KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O‘QUVCHILARIDA O‘ZINI NAZORAT QILISH KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH - Po'latova Zilola (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Bola shaxsining rivojlanishiga naslning ta‟siri dеganda, ota-onalarga o„xshashlikni ifodalovchi biologik bеlgilarning takrorlanishini tushunmoq kеrak.