O‘QUVCHILARNING IJODIY TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISHDA PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK YONDASHUV - Abdullayeva Gulnora (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Davlat taraqqiyoti va jamiyat ravnaqi ko`p jihatdan uning intеllеktual potеnsiali va shaxs taraqqiyoti bilan bеlgilanadi.