Lavanda efir yog’lar - Isroilov Nurdavlet Erali o’g’li (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada lavanda efir yog’i sterasni davilashi va asablarni tinchlasi haqida batabsil o’rganiladi.