ART-TERAPIYANING USULI ORQALI BOLA ONGIGA TA’SIR ETISH - Azimova Nilufar Jabbarovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Hayotning har bir davri, rivojlanish xususiyatlari va ehtiyojlariga ko`ra o`ziga xos bosqichlarga ega.