ALKADIYENLARNING FIZIK VA KIMYOVIY XOSSALARI - Mirzayeva Sitora (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
alkadiyenlarning tarkibiy xususiyatlarini, fizik va kimyoviy xossalarini o’rganish.