MAKTAB O`QUVCHILARINING KASBIY KAMOLOTIDAGI MUHIM OMILLAR - Raxmonov Jaxongir Shorafutdin o`g`li (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Kasb inson hayotining ajralmas bir bo`lgi. Kasb insonning butun umri davomidagi “Hamrohi” hisoblanadi. Shu boisdan ham kasb tanlash muhim jarayon. Bu jarayonda maktabning o`rni katta. Ushbu maqolada o`uvchilar kasb tanlashidagi muhim omillar haqida so`z yuritiladi.