KASB-HUNARGA YO`NALTIRISHDA QO`LLANILADIGAN INNOVATSION METODLAR - Nekvoyeva Sitora Rajab qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Kasb-hunarga yo`naltirish ta`lim jarayonining ajralmas qismiga ayalin ulgurmoqda. Chunki o`quvchilar maktabni tamomlagunga qadar o`zining kelajagi haqidagi muhim qarorni qabul qilib bo`lishi va maktabni tamomlab qaysi yo`nalishda kasb yoki hunar o`rganishni davom ettirishi aniq bo`lishi lozim. Bu borada esa qaror qabul qilish bir munch murakkab jarayon hisoblanadi. Mazkur maqolada o`quvchilarni kasb hunarga yo`naltirishda qanday metodlardan foydalanish haqida so`z boradi.