Kichik va o’rta biznes subyektlariga zamonaviy fintech usullarni qo’llash orqali kreditlar ajratishning ahamiyati - Madaminov Murodjon Saydaliyevich (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Kichik va o'rta biznesning (KO'B) qarz mablag'lariga bo'lgan ehtiyoji, shuningdek, ushbu segmentni kreditlash hajmi ortib bormoqda. Buning sababi nafaqat davlat imtiyozli kreditlash dasturlari, balki biznes uchun kredit olishni sezilarli darajada tezlashtirish va soddalashtirishga yordam beradigan fintech bozori ishtirokchilari tomonidan amalga oshirilgan texnologik ishlanmalar edi.