PEDAGOGIK JAMOADA SOG‘LOM MUHITNI SHAKLLANTIRISH BO’YICHA TAVSIYALAR - Yuldosheva Surayo Rustamovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Maqolada jamoadagi psixologik zo„riqishlarni bartaraf etish, ta‟lim muassasasi rahbari va bo„ysunuvchilarning kasbiy mahoratini oshirish, xodimlarning bo„sh vaqtlarini to„g„ri tashkillashtirish, mehnat faoliyatini tashkil etishga takliflarni erkin kiritish imkoniyatini yaratish, jamoada do„stona muhitni yaratish borasidagi fikr mulohazalar yoritilgan.