Oilaviy ajrimlar va ularnimg yosh avlodga psixologik ta’siri - Temirova Dilshoda Urinovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
ushbu maqolada oilalarda yuzaga kelayotgan ajrimlarning kelib chiqish sabablari va ularni bartaraf etish yo’llari, usullari keltirib o’tilgan