YOSHLAR XULQ-ATVORIGA VA RUHIYATIGA IJTIMOIY TARMOQLARNING SALBIY TA’SIRI - Mirzaakbarova Mohida Sobirovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqola bugungi kunda keng ommalashib borayotgan, yoshlar o‟tasida keng tarqalib o‟z ta‟sirini ko‟rsatayotgan global muammolardan biri ijtimoiy tarmoq, yoshlar o‟rtasida keng tarqalishi va uning oqibatlarini ochib beradi.